Pastoccino Pastoccino

Price range

Price range

N/A

Accepts bookings

Accepts bookings

Mon - Sat: 12:30 - 21:00

Sunday: Closed

Location

Address (See map)

18 San Stefano Str.

Cuisines

Cuisines

Italian, International

  • Menu

About Pastoccino

Pastoccino e баланс, мека светлина, уют, лек джаз и преди всичко прясна италианска паста. Отворил обятията си за пъстри посетители на ул. "Сан Стефано", ресторант Pastoccino ще донесе хармония на всичките ти сетива.
Паста, лингуини и ризото са само малка част от красотата в менюто на Pastoccino, но непременно с тях ще усетиш оригиналния вкус на Италия. Застъпена е и идеята , че супата трябва да присъства, затова й е обърнато специално внимание с предложението от печени червени чушки, домат, лайм и катък за разкош. Стигнем ли до основното обаче, то нека бъдат сочни агнешки кюфтета или дори фиш-бургер, според настроението в стомаха ти. Десертът обаче е задължителен, защото се приготвя на място и непременно ще направи денят ти сладостен.
Pastoccino разглежда музиката като мелодия, така, както храната - като усещане, затова не пропускай и музикалните вечери всеки четвъртък, посветени на испанската и класическата китара, които наред с приказната селекция вина със сигурност ще раздвижат емоциите ти.

Awards

Nomination Best Pizza & Pasta Restaurant GoGuide Awards 2016
Nomination Best Pizza & Pasta Restaurant GoGuide Awards 2016

Rating and reviews for Pastoccino

Overall rating

(4 reviews )
Ambience
4.6
Service
4.6
Food
4.4