Urban Table Urban Table

true food & cool drinks

(5 отзива )
Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Пон - Нед: 10:00 - 21:00

Location

Адрес (Виж картата)

парк Заимов

Cuisines

Кухни

Интернационална, Вегетарианска и веган

За Urban Table

Urban Table е място, което приютява и непринудено се вписа в съвременния градски начин на живот. Лайфстайл оазис, изпълнен с цветове – оранжево, жълто, зелено, синьо, чиято мекота успокоява и зарежда. В дизайна на интериора, предразполагащ към интересни преживявания, си проличава грижата към детайла.

Тя е водеща и при ястията, които са създадени да радват и да доставят удоволствие. Стилът на Urban Table е бленд от влияния на наглед далечни една от друга кухни, но това го прави и толкова провокиращ. Комбинациите от съставки са неочаквани, креативни и вдъхновяващи. Качеството на продуктите е водещо, като био, фермерските и суперхраните са с предимство. Има и предложения, подходящи за вегитарианци. Ресторантът разполага с добра винена листа, избрани крафт бири, артистични коктейли и свежи, здравословни приготвени намясто безалкохолни напитки.

Тихият двор, идеален за срещи, е скрит от погледа на минувачите и осигурява така необходимите спокойствие и комфорт. Urban Table е подходящ за вечери в приятелска компания, бизнес срещи, събирания, както и за изпускане на парата в обедната почивка.

Награди и отличия

Best New Restaurant GoGuide Awards 2018
Best New Restaurant GoGuide Awards 2018

Оценка и отзиви за Urban Table

Обща оценка

(5 отзива )
Атмосфера
4.6
Обслужване
4.7
Храна
4.7