Smokini Smokini

(0 отзива )
Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 11:30 - 23:30

Location

Адрес (Виж картата)

ул. Отец Паисий 12

Cuisines

Кухни

Българска, Интернационална, Вегетарианска и веган, Стек

  • Меню

За Smokini

Убеждението на ресторант Smokini, че всичко може да бъде подобрено, мотивира екипа постоянно да търси нови предизвикателства, да се развива и усъвършенства, да експериментира и предизвиква вкусовите рецептори на гостите си.

Мястото, на което се намира ресторантът, е с дълга история. Преди да се превърне в Smokini, в продължение на 35 години радва пловдивчани с традиционна българска кухня. Днес, менюто е разнообразно и с щипка приключение. В него се преплитат местното с международното, традицията с иновацията. Ястията съчетават голяма доза творчество и новаторски подход, които изкушават гостите. Веган и вегетариански предложения не липсват, а десертите са изключителен завършек на кулинарното приключение.

Всичко това се случва в стилно пространство, което е бленд от индустриален дизайн и домашен винтидж. Освен в уютния вътрешен салон, през лятото гостите могат да намерят спокойствие в слънчевата градина или на сгушената тераса.

Ресторант Smokini вълнува и вдъхновява. Усмихнатия и грижовен екип е винаги насреща да препоръча подходящо ястие и напитка, която подчертава или балансира вкуса му. Прекрасно място за лични и бизнес срещи, за обяд и вечеря, за обикновен ден и за специален повод.

Оценка и отзиви за Smokini

Обща оценка

(0 отзива )
Атмосфера
3.7
Обслужване
5
Храна
4.7