Ресторант Сезони Ресторант Сезони

Хилтън София

(0 отзива )
Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Пон - Чет: 09:00 - 21:00

Петък: 18:00 - 21:00

Събота: Затворено

Неделя: 12:00 - 15:30

Location

Адрес (Виж картата)

бул. България 1

Cuisines

Кухни

Интернационална, Авторска

шеф Карстен Рабе

Шеф готвач:

шеф Карстен Рабе

  • Меню

За Ресторант Сезони

В ресторант Сезони основното вдъхновение идва от голямото разнообразие от култури, с които се сблъскваме всеки ден. Може да се насладите на международни предложения, както и ястия повлияни от локалната кухня: комбинация от най-доброто от България с това от целия свят. Кулинарното приключение се допълва от широка гама подбрани вина.

Намира се в сърцето на София, обстановката е едновременно уютна и стилна, а вниманието и към най-малките детайли е нещото, което ще ви спечели. Само тук може да опитате ястия, подготвени специално от новия главен готвач, германеца Карстен Рабе. За създаването на новото сезонно меню на ресторант Сезони, Шеф Рабе бива вдъхновен не само от своя 25-годишен опит в хотелиерството, но и от международнaта му практика.

Сред специалните дни на ресторанта е понеделникът. За началото на всяка седмица ви очаква богат all you can eat бюфет, а неделята е запазена територия на Брънча, където ще ви посрещнат с чаша искрящо вино за „Добре дошли“. В специален кът за най-малките гости има предвидени вълнуващи състезания и различни тематични забавления всяка седмица.

Оценка и отзиви за Ресторант Сезони

Обща оценка

(0 отзива )
Атмосфера
4
Обслужване
5
Храна
4