Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


София
  • София
  • Пловдив
  • Варна
  • Бургас
  • Русе
  • Стара Загора
  • Велико Търново
  • Белоградчик
  • Казанлък

Услуги

Кухни

Интернационална, Авторска
Шеф готвач:
Виктор Жечев

Приема резервации

Понеделник: Затворено
Вто - Съб: 12:00 - 20:00
Неделя: Затворено

Ценови диапазон

Център, ул. Петър Берон 9

За Таланти

Таланти София е иновативен ресторант, който събира на едно място опита на студенти по кулинарни изкуства от цял свят. Ресторантът има за цел да преведе студентите и гостите през невероятното пътешествие, наречено кулинарно изкуство, с непринуденост, откритост и малко изненада за всеки, като предложи едно различно кулинарно преживяване.

Във всяко ястие в ресторант Таланти е вложено майсторството и отдадеността на нашите опитни Шеф-инструктори и талантливи студенти. Бъдете готови за елегантно представени блюда, приготвени с най-хубавите и свежи продукти за сезона.

Оценка и отзиви за Таланти:

Обща оценка:
(11 оценки)
Атмосфера
4.3
Обслужване
4.7
Храна
4.4
Simeon Petrov
Simeon Petrov
1 отзив

Our dinner was just perfect. Both food and the service were brilliant! Highly recommended.

Съвет: I recommend all starters.

0 го считат за полезен
Публикувано: 19-10-2018
Полезно е
Emil Pendurkov
Emil Pendurkov
2 отзива

Много харесвам идеята на Таланти, харесва ми да виждам как хората се стараят заради страстта от това, което правят. Вчера бях там и съм възхитен от вкусната храна, начина на презентация и спазването на протокола. Страхотно поведение - продължавайте все така в правилната посока сте.

1 го считат за полезен
Публикувано: 14-12-2017
Полезно е
Ели Милушева
Ели Милушева
2 отзива

добро местоположение близо до НДК, интересно меню и интересно поднасяне на ястията, всичко си има собствен и индивидуален почерк, много любезни и усмихнати сервитьори, менюто, макар и не много богато, има за всекиго по нещо, цените са нормални за качеството, което се предлага

2 го считат за полезен
Публикувано: 06-06-2017
Полезно е
Yoana Raichinova
Yoana Raichinova
2 отзива

Специалното отношение и внимателно селектираното меню е наслада за сетивата. Изборът не беше лесен, но пък подтиква към следващо посещение. Всяко нещо, което опитахме беше автентично и поднесено с финес както подобава. Отива в раздел "любими".

2 го считат за полезен
Публикувано: 05-06-2017
Полезно е