Iv by Chef Evropeisky Iv by Chef Evropeisky

Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Monday: Затворено

Tue - Sat: 11:00 - 21:00

Sunday: Затворено

Location

Адрес (Виж картата)

ул. Любен Русев 6

Cuisines

Кухни

Пица, Средиземноморска

шеф Пламен Европейски

Шеф готвач:

шеф Пламен Европейски

  • Меню

За Iv by Chef Evropeisky

Новооткритият Restaurant Iv by Chef Evropeisky ще ви предложи богата средиземноморска кухня, известна със своето разнообразие и типичен вкус. От любимите традиционни ястия до вдъхновяващите нови творби, носещи авторския почерк на професионалния екип от готвачи, Restaurant Iv by Chef Evropeisky е новата заявка за неповторимо кулинарно удоволствие.

Можете да забавите забързания градски ритъм, наслаждавайки се на богата на вкусове средиземноморска храна, придружена с прецизно селектирана винена листа от цял свят. Ресторантът предлага модерен уют, обособен кът за дегустация на вина и потънала в зеленина градина. Високият стандарт на разноообразното меню е дело на изобретателен екип от равнопоставени готвачи, които са вложили своето въображение в селекцията на ястия от средиземноморския регион.

Лидер на екипа и главен готвач на ресторанта е топ шеф Пламен Европейски, който е известен със своят професионализъм и креативност. Под неговия поглед се създава цялостното преживяване на гостите на ресторанта – отличителна атмосфера, перфектно обслужване, лично отношение и вдъхновяващи вкусове.

Оценка и отзиви за Iv by Chef Evropeisky

Обща оценка

(0 отзива )
Атмосфера
3
Обслужване
4
Храна
4