Raja Bali Raja Bali

(0 отзива )
Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: Затворено

Location

Адрес (Виж картата)

ул. Петър Парчевич 39

Cuisines

Кухни

Индонезийска

Aulin Anne

Шеф готвач:

Aulin Anne

  • Меню

За Raja Bali

С тиха и спокойна атмосфера и уютна градина, ресторант Raja Bali е пространство, посветено на автентичната индонезийска кухня. Вдъхновени от пътуванията си до Изтока, съдържателите са подбрали традиционни ястия, с които посрещат своите гости.

Екипът от готвачи с богат опит, воден от Шеф Aulin Anne, всекидневно съживява спомена за Индонезия като пресъздава впечатляващи специалитети от шест различни острова – Ява, Суматра, Бали, Малуку, Калимантан и Ментауай. Философията за изпълнените с вкус кулинарни творби е „slow cooking” или така нареченото „бавно готвене“. Подправките, които карат магията да се случи, са типични за индонезийската кухня и се внасят директно от там. Всички съставки са от изключително високо качество. Ястията са средно люти, придавайки допълнителна пикантност на преживяването, което се подслажда от невероятните десерти.

Харната може да бъде придружена от занаятчийски (крафт) бири, селекция от вина и изключителни коктейли, а кафето от Суматра завършва менюто.

Поглезете сетивата си като се потопите в тази екзотична култура и чуйте историите за далечни острови, които всяко ястие има да Ви разкаже!

Оценка и отзиви за Raja Bali

Обща оценка

(0 отзива )
Атмосфера
3.8
Обслужване
4.2
Храна
4.4