Pizza Palace Pizza Palace

Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 10:00 - 00:00

Location

Адрес (Виж картата)

бул. Витоша 34

Cuisines

Кухни

Пица, Средиземноморска, Италианскa

  • Меню

За Pizza Palace

Дори и скоро да не си пътувал до Милано и слънчева Италия, можеш да се настаниш в атмосферата на Pizza Palace в центъра на София. На пешеходния вече булевард Витоша, приготвят уникални на вкус италиански деликатеси като тънка пица, изпечена на дървени въглища, фокача, анти паста, ризото и много други ястия.
Опитай и рибните деликатеси, които се приготвят по специална рецепта с балансирано овкусяване. Менюто е дело на сицилианските майстори Chef Lucciano и Chef Daniello, които са се погрижили и за обучението на екипа.
Към неустоимите предложения, можеш да избереш най-подходящото вино, което пълноценно да обготи вкуса на храната.
Тук има лист с вносни предложения и български вина в различни по грамаж формати. Лятната градина е отдалечена от шумните и натоварени с автомобили шосета, и те държи изцяло в градската среда с италиански почерк. Десертите се приготвят на място, а за вкуса им ще оставим да разказваш сам.
В по-хладните дни се настани в закритата част от Pizza Palace, където ще се почувстваш освен добре дошъл и на мястото си. Ако пък бързаш и искаш да вземеш пица за вкъщи, в Pizza Palace ще я направят бързо и вкусно.

Оценка и отзиви за Pizza Palace

Обща оценка

(0 отзива )
Атмосфера
4.2
Обслужване
3.4
Храна
4.2