Petrus Petrus

Restaurant & Bar

Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 11:00 - 21:00

Location

Адрес (Виж картата)

бул. Свети Наум 48

Cuisines

Кухни

Средиземноморска, Барбекю, Авторска, Стек

  • Меню

За Petrus

Всичко започва с една мечта. Преди 10 години шеф Петър Янков описва в тефтера си своя бъдещ ресторант - снимки на джаз и рок музиканти по стените, роял, музикални инструменти, пастелни цветове и елегантна обстановка, естествени материали и усещане за класа и уют. Следва шеметна кариера и с всяко ново начинание се добавя по една мечта.

Малък бутиков суши бар в източен стил.Зимна и лятна градина със средиземноморски привкус и жив аквариум. Live-cooking ресторант, в който освен главният готвач и всички сервитьори, самите посетители могат да приготвят на живо храната си. VIP помещение с тежки завеси, произведения на изкуството в луксозни рамки на стените и единствена маса с точно 12 стола. Petru's обединява всичко това в уникален по рода си ресторантски комплекс със собствен паркинг и детски кът с професионален аниматор.

Залите са тематични, но менюто е общо, за да може всеки в компанията да избере къде ще го отведе вкусът, независимо от обстановката. А вкусът в Petru's събира целия опит на Петър Янков във виртуозното приготвяне на класически ястия, сготвени с първокласни продукти, по нов и неочакван начин.
Едно посещение в Petru's не е достатъчно, защото малките детайли, които съставляват магията на това място, са десетки. Но пътят към всяка мечта започва с една крачка.

Оценка и отзиви за Petrus

Обща оценка

(4 отзива )
Атмосфера
4.4
Обслужване
4.5
Храна
4.5