Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


София
  • София
  • Пловдив
  • Варна
  • Бургас
  • Русе
  • Стара Загора
  • Велико Търново
  • Белоградчик
  • Казанлък

Услуги

Кухни

Средиземноморска, Барбекю, Авторска, Стек

Приема резервации

Пон - Нед: 11:00 - 21:00

Ценови диапазон

Лозенец, бул. Свети Наум 48

За Petrus

Всичко започва с една мечта. Преди 10 години шеф Петър Янков описва в тефтера си своя бъдещ ресторант - снимки на джаз и рок музиканти по стените, роял, музикални инструменти, пастелни цветове и елегантна обстановка, естествени материали и усещане за класа и уют. Следва шеметна кариера и с всяко ново начинание се добавя по една мечта.

Малък бутиков суши бар в източен стил.Зимна и лятна градина със средиземноморски привкус и жив аквариум. Live-cooking ресторант, в който освен главният готвач и всички сервитьори, самите посетители могат да приготвят на живо храната си. VIP помещение с тежки завеси, произведения на изкуството в луксозни рамки на стените и единствена маса с точно 12 стола. Petru's обединява всичко това в уникален по рода си ресторантски комплекс със собствен паркинг и детски кът с професионален аниматор.

Залите са тематични, но менюто е общо, за да може всеки в компанията да избере къде ще го отведе вкусът, независимо от обстановката. А вкусът в Petru's събира целия опит на Петър Янков във виртуозното приготвяне на класически ястия, сготвени с първокласни продукти, по нов и неочакван начин.
Едно посещение в Petru's не е достатъчно, защото малките детайли, които съставляват магията на това място, са десетки. Но пътят към всяка мечта започва с една крачка.

Оценка и отзиви за Petrus:

Обща оценка:
(26 оценки)
Атмосфера
4.4
Обслужване
4.5
Храна
4.4
Miroslav Markov
Miroslav Markov
5 отзива

Менюто е разнообразно. Ястията са приготвени много добре. Рибата е перфектна. Обстановката предполага водене на тихи, делови разговори. Вината са подбрани и могат лесно да се съчетаят с различните блюда. Обслужването е на високо ниво.

1 го считат за полезен
Публикувано: 04-03-2018
Полезно е
Асен Дончев
Асен Дончев
1 отзив

Храната и обслужването беше чудесно. Едно нещо което биха могли да подобрят е резервацията през dineout.bg резервацията беше направена на име и въпреки че го казахме в началото персонала не беше подготвен затова че ще използваме ваучер. Подсетихме ги на края на вечерта и всичко беше ок

Съвет: Октопода беше страхотен

1 го считат за полезен
Публикувано: 04-07-2017
Полезно е