Pastoccino Pastoccino

Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sat: 12:30 - 21:00

Sunday: Затворено

Location

Адрес (Виж картата)

ул. Сан Стефано 18

Cuisines

Кухни

Италианскa, Интернационална

  • Меню

За Pastoccino

Пасточино e баланс, мека светлина, уют, лек джаз и преди всичко прясна италианска паста. Отворил обятията си за пъстри посетители на ул. "Сан Стефано", ресторант Пасточино ще донесе хармония на всичките ти сетива.
Паста, лингуини и ризото са само малка част от красотата в менюто на Пасточино, но непременно с тях ще усетиш оригиналния вкус на Италия. В менюто е застъпена и идеята , че супата трябва да присъства, затова й е обърнато специално внимание с предложението от печени червени чушки, домат, лайм и катък за разкош. Стигнем ли до основното обаче, то нека бъдат сочни агнешки кюфтета или дори фиш-бургер според настроението в стомаха ти. Десертът обаче е задължителен, защото се приготвя на място и непременно ще направи денят ти сладостен.
Пасточино разглежда музиката като мелодия, такак както храната - като усещане, затова не пропускай и музикалните вечери всеки четвъртък, посветени на испанската и класическата китара, които наред с приказната селекция вина със сигурност ще раздвижат емоциите ти.

Награди и отличия

Nomination Best Pizza & Pasta Restaurant GoGuide Awards 2016
Nomination Best Pizza & Pasta Restaurant GoGuide Awards 2016

Оценка и отзиви за Pastoccino

Обща оценка

(4 отзива )
Атмосфера
4.6
Обслужване
4.6
Храна
4.4