Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


Услуги

Кухни

Интернационална

Приема резервации

Пон - Нед: 11:00 - 22:00

Ценови диапазон

Лозенец, ул. Кричим 1

За Ресторант Ниагара - Лозенец

Ресторант Ниагара Лозенец е уникален по своя интериор и великолепна кухня. Отворил врати през 2000 година той е вторият от веригата. Заведението разполага със 160 места.

Кокетните сепарета дават възможност на влюбените двойки да организират своя романтичен обяд или вечеря. За бизнесмените има дискретни маси, където да проведат на спокойствие разговорите си.

Ресторантът предлага широко разнообразие от ястия. Гостите могат да се насладят на богатата колекция от над 200 вина от България и чужбина, специално избрани от нашите сомелиери. Персоналът с удоволствие ще Ви препоръча ястие, отговарящо на Вашия вкус и подходящо за конкретния повод.

Рейтинг и отзиви за Ресторант Ниагара - Лозенец:


Обща оценка:
(0 оценки)
Атмосфера
0
Обслужване
0
Храна
0
Посещавате често Ресторант Ниагара - Лозенец? Вашето мнение ще помогне на ресторанта, а хилядите посетители на сайта ни ще ви бъдат благодарни!

Резервирайте маса с Dineout сега и напишете кратко ревю.

Да, ще резервирам и дам мнение         Не, не желая да изразявам мнение