Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


София
  • София
  • Пловдив
  • Варна
  • Бургас
  • Русе
  • Стара Загора
  • Велико Търново
  • Белоградчик
  • Казанлък

Услуги

Кухни

Интернационална

Приема резервации

Понеделник: Затворено
Вто - Съб: 10:00 - 21:00
Неделя: Затворено

Ценови диапазон

Център, ул. Аксаков 18

За Motto

Това е градът, в който живея. Аз пиша неговата история, той разказва за моите срещи. В моя град има хора и места. Обичам да съм там където се случва живота. Искам да срещам хората, които се забавляват. Разговорите, филмите, книгите, любовта и музиката, приятен разговор, флирт или усещане за уют. Това е мястото, на което искам да бъда. Това е пространството, което ме вдъхновява и ме връща отново там, където съм сред приятели. Приятелите, с които споделям живота си. Интересен събеседник, историите, които се раждат пред очите ми. Удоволствие и споделено щастие - това откривам тук, в клуб Мотто. Музиката, която харесвам, миговете сред приятели споделени с елегантно меню и великолепни напитки. Клуб Мотто е атмосферата, която описва моя град - градът, в който искам да живея, мисля, чувствам, да се забавлявам и да споделям емоциите на пространството, което ме вдъхновява.

Оценка и отзиви за Motto:

Обща оценка:
(23 оценки)
Атмосфера
4.1
Обслужване
3.7
Храна
4
Десислава Раденкова
Десислава Раденкова
16 отзива

Много приятен bar & dinner с приглушено осветление, свещи по масите и доста романтична атмосфера като цяло. Единствено музиката може да е една идея по тиха. Любезни и отзивчиви сервитьори, винаги на разположение. Храната е вкусна, има интересни предложения, коктейлите са добри. Бях прочела отзивите тук и отидох малко на риск, но не съжалявам!

Съвет: Рискувайте!

0 го считат за полезен
Публикувано: 24-01-2019
Полезно е
Габриела Симеонова
Габриела Симеонова
6 отзива

Много лоша храна. Намерих хлебарка под столът си. Твърдо не препоръчвам да си поръчате нито бургерът с пържено пилешко, нито такос с телешко, нито разядките от частта с предястията. Пилешкото в бургерът беше изключително мазно, телекото миришеше ужасно зле и се наложи да го върна след опитана 1 хапка, беше ужасно задушно във вътрешният салон и намерената хлебарка беше завършъкът на вечерта. След направените от нас оплаквания ни се каза, че проблемът е в нашите очаквания, а не в качеството и явно не в хлебарката. Без коментар. Никаква отстъпка от цената не ни беше направена. Неприятно изживяване определено.

Съвет: Не препоръчвам заведението и храната изобщо. Не го посещавайте.

2 го считат за полезен
Публикувано: 01-07-2017
Полезно е
Desislava Georgieva
Desislava Georgieva
6 отзива

Обстановката е модерна и приятна, но във вътрешното помещение по-късно вечер музиката е прекалено силна и по-скоро се превръща в бар, отколкото в място за хранене. Храната е вкусна и има интересни предложения. При резервацията ми ме бяха настанили във външната част за пушачи, въпреки че бях посочила маса за непушачи.

3 го считат за полезен
Публикувано: 09-06-2017
Полезно е