Monty Monty

by Andre Tokev

(0 отзива )
Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 18:00 - 21:00

Location

Адрес (Виж картата)

хотел Астор Гардън

Cuisines

Кухни

Интернационална, Авторска

шеф Андре Токев

Шеф готвач:

шеф Андре Токев

  • Меню

За Monty

Разположен в морския курорт Св. Св. Константин и Елена, a la carte ресторанта Monty by Andre Tokev е храм за ценителите на гурме кулинарията. Той е материализираното вдъхновение на шеф Андре Токев, събрано от множество преживяни емоции, пътувания в различни държави и опита на майстор-готвача.

Освен основател на Българска Асоциация на професионалните готвачи и част от официалното жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа “Bocuse d’Or”, той е и носител на единствената за източна Европа диплома “Global Masterchef Degree”.

Monty е сцената, на която Андре Токев демонстрира професионализма си чрез авторски ястия. Менюто е с фокус върху българската и интернационална кухни, пречупени през неговата призма. С отчетлив почерк, всяко ястие е изпипано до съвършенство и приготвено с висококачествени сезонни продукти в комбинация с екзотични съставки, привнасящи елемент на изненада.

Мисията на екипа е да превърне всяко посещение в незабравимо очарователно преживяване. Подарете си едно представление за сетивата, като се потопите в кулинарното изкуство, предлагащо ресторант Monty by Andre Tokev!

Оценка и отзиви за Monty

Обща оценка

(0 отзива )
Атмосфера
5
Обслужване
5
Храна
5