Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


София
  • София
  • Пловдив
  • Варна
  • Бургас
  • Русе
  • Стара Загора
  • Велико Търново
  • Белоградчик
  • Казанлък

Услуги

Кухни

Средиземноморска, Италианскa, Стек

Приема резервации

Пон - Нед: 10:00 - 21:00

Ценови диапазон

Награди и отличия

Best Seafood Restaurant GoGuide Awards 2016

Център, ул. Оборище 9б

За Mediterraneo

Ресторант Mediterraneo - класическа средиземноморска кухня, приготвена в домашен стил.Изберете дискретния салон, намиращ се на втория етаж от старата къща, ако имате романтична среща.

Заведете приятелите си в зимната градина с камина и големи прозорци към заснежения двор или в новия модерен салон на първия етаж на къщата

Насладете се на чаша студено вино под зелените клони на дърветата в градината през топлите летни вечери, озвучени от лек джаз на живо.

Оценка и отзиви за Mediterraneo:

Обща оценка:
(121 оценки)
Атмосфера
4.6
Обслужване
4.5
Храна
4.6
Георги Димитров
Георги Димитров
1 отзив

Локацията е добра. Обстановката е ок, но покривката ни на места имаше замърсени участъци. В резервацията бях писал преподчитание за настанаяване на втория етаж, но директно ни настаниха на маса на първия.Масичката като цяло не беше лоша, но все пак се очаква че са взети предвид и останалите неща който си писал в резервацията.Храната и виното бяха вкусни. Обслужването също ни хареса.

Съвет: виното

0 го считат за полезен
Публикувано: 12-04-2019
Полезно е
Miloslav Vlahov
Miloslav Vlahov
1 отзив

Quality food, a bit messy organisation

Съвет: Nice wine list

0 го считат за полезен
Публикувано: 21-03-2019
Полезно е
Зорница Янкова
Зорница Янкова
3 отзива

Приятен ресторант, който не впечатлява с нищо особено. Храната е вкусна, без да е специална. Според мен е скъпо за това, което получаваш - малки порции, бавно обслужване, масите са много близо една до друга, и като цяло усещането е за липса на пространство.Като цяло, за да си позволиш подобни цени, храната и обслужването трябва да са безупречни, тук не е така.

Съвет: Приятен, но скъп ресторант, без да е нещо особено.

1 го считат за полезен
Публикувано: 09-03-2019
Полезно е
Mariya Doncheva
Mariya Doncheva
2 отзива

Прекрасна атмосфера, обслужване и кухня! Освен това е едно от най-чаровните заведения с градина в София. Препоръчвам!

Съвет: препоръчвам градината

0 го считат за полезен
Публикувано: 21-01-2019
Полезно е
Евгения Ангелова
Евгения Ангелова
2 отзива

Храната е чудесна - имат интересни предложения, сготвени по страхотен начин и поднесени с финес. Не за първи път посещавам заведението и нито веднъж не съм имала забележки по ястията, които съм опитвала. Обслужването е на ниво, като келнерите са вежливи , експедитивни и ненатрапчиви. Единствената ми забележка е към разположението на масите в Зимната градина, която е отделена от основаната постойка и кухня и всеки път, когато трябва да се внесе дадено ястие, вратите се отварят широко за да пропуснат персонала. Това изстудява помещението и създава дискомфорт на клиентите, седнали в близост до вратите.

Съвет: Непременно опитайте бургера с конско месо!

0 го считат за полезен
Публикувано: 18-01-2019
Полезно е
Bob Davies
Bob Davies
5 отзива

We were recommended to visit Mediterraneo and were not disappointed. Despite living only a few minutes away, we didn't realise what was there with only a discreet sign on the wall outside. We were warmly welcomed and there was some background music being played, on guitar, making for a wonderful ambience. The outside seating area was great as was the choice from the menu. We would strongly recommend you make a reservation as the place was buzzing and many were turned away.

Съвет: Give it a try!

1 го считат за полезен
Публикувано: 06-08-2018
Полезно е
Ванина Николчева
Ванина Николчева
4 отзива

Great fish dishes a nice and funny itallian host and a trully lovely garden. The pizza is great too but the deserts are a little dissapointing. Overall you should definately visit the place especially for the octopus which is spot on.

3 го считат за полезен
Публикувано: 20-01-2018
Полезно е
Nikolay Penchev
Nikolay Penchev
2 отзива

Страхотна атмосфера, комбинирана с персонализирано изживяване на страхотно приготвена храна. Обслужването беше бързо и безпроблемно. Локацията е супер, а вътрешната градина създава уникално настроение. Бих препоръчал с две ръце!

3 го считат за полезен
Публикувано: 31-10-2017
Полезно е
Мария Китанова
Мария Китанова
1 отзив

Много симпатичен ресторант с красива сгушена градина в задния двор на къща на улица Оборище. Добро обслужване. Вкусна средиземноморска храна и качествено вино. Удобна локация. Силно препоръчвам за среща с любим човек или пък с приятели.

3 го считат за полезен
Публикувано: 20-09-2017
Полезно е
Таня Матева
Таня Матева
2 отзива

Посетихме рестонт Медитеранео не отдавна и със съпруга ми сме много впечатлени. Храната беше прясна и вкусна, като смятам, че качеството отговаряше на по- високите цени. Обслужването отлично, сервитьорът ни препоръча вино на промоция, което беше добро и наистина на промоционална цена. Нямам забележки и препоръчвам на всеки да го посети.

3 го считат за полезен
Публикувано: 14-06-2017
Полезно е
Paola Mikova
Paola Mikova
1 отзив

Изключително балансирано приготвена храна, съчетана с умело и професионално обслужване. Ненатрапливото присъствие на севитьорите даваше усещане за обгриженост, а формата и вкуса на храната носеха удоволственост за сетивата!

Съвет: Препоръчвам десерта с боровинки

4 го считат за полезен
Публикувано: 05-06-2017
Полезно е