L'Instant L'Instant

Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 12:00 - 21:00

Location

Адрес (Виж картата)

ул. Арарат 4

Cuisines

Кухни

Френска

Антоан Верест

Шеф готвач:

Антоан Верест

  • Меню

За L'Instant

L’Instant е една от легендите на кулинарната сцена в София и заслужените десетки награди са само едно от доказателствата за това. Сега шеф Антоан Верест предлага изцяло нова концепция - частна ВИП стая. Там можете да се насладите на изтънчената перфектност на френската кухня, заобиколени от деликатен лукс и изключително обслужване. В L’Instant проявяват изключително внимание към детайла - от декорацията, до високия клас озвучителна система Bose.

Шеф Антоан Верест разработва три менюта, които променя на всеки три месеца, за да предложи най-доброто от сезона. Менютата съчетават най-високите традиции на френската кухня, семейни рецепти, предавани от поколения и новаторски творения, с които да се наслаждавате на върховното гурме преживяване.

ВИП стаята на L’Instant е създадена за Вашите корпоративни събития, семейни празници и за всеки път, когато се нуждаете да превърнете ежедневното в магично. Имайте предвид, че подготовката на менютата изисква планиране, усилия и време, за това е необходимо да резервирате поне два дни по-рано. Минималната консумация е 400 лева, а капацитетът е 12 души.

Насладете се на това удивително преживяване в компанията на своите домакини Карин Станишев и шеф Антоан Верест.

Оценка и отзиви за L'Instant

Обща оценка

(0 отзива )
Атмосфера
4.6
Обслужване
4.8
Храна
4.8