Lili Pham Lili Pham

Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Fri: 08:00 - 01:00

Sat - Sun: 10:00 - 01:00

Location

Адрес (Виж картата)

ул. Славянска 29

Cuisines

Кухни

Тайландска, Френска, Китайска, Виетнамска

Ханг Тран

Шеф готвач:

Ханг Тран

  • Меню

За Lili Pham

Lili Pham е бижу на софийската кулинарна сцена. Съвременно пространство, което дава възможност на своите гости да се докоснат до божествените вкусове на Азия. С фокус върху виетнамската, тайландската и китайската кухни, рецептите са автентични, а понякога с изразена собствена индивидуалност, но сервирани по типичен за Изтока начин. Например, разнообразните видове Дим Сум – една от звездите в менюто на ресторанта, бива сервиран на количка – стил, типичен за Хонг Конг. Всички съставки са пресни и ястията се приготвят на място, като е постигнат чудесен баланс на вкусове. Вегетариански предложения също не липсват от менюто.

Азиатският фюжън е допълнен от френски десерти и закуска, седмични обедни предложения, както и авторски коктейли, вдъхновени от различни краища на света, забъркани от умели бармани. Това е прекрасен завършък на работния ден.

Уютно и изтънчено място, Lili Pham е изключително декориран – със стил и разбиране. На разположение на гостите са две градини, малък частен салон, както и основен салон с отворен план. Персоналът, опитен и добре обучен, полага голяма грижа за преживяването на всеки от гостите, опитвайки да разкрие вкусната страна на живот.

Оценка и отзиви за Lili Pham

Обща оценка

(3 отзива )
Атмосфера
4.7
Обслужване
4.5
Храна
4.4