La Terrazza La Terrazza

Price range

Ценови диапазон

20-40 BGN/човек

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 10:00 - 21:00

Location

Адрес (Виж картата)

бул. Цариградско Шосе 115, The Mall, ет.2

Cuisines

Кухни

Пица, Италианскa, Българска, Интернационална, Стек

  • Меню

За La Terrazza

И името, и атмосферата на ресторант La Terrazza ви пренасят в слънчева Италия. Просторен с гледка към Витоша, подписът на ресторанта е вкусната храна, приготвена от винаги свежи и внимателно подбрани продукти, която пристига на масата ви бързо с хубаво вино на атрактивна цена.

Основното меню следва сезоните и се променя според пресните продукти и типичните ястия за различните периоди в годината. Рецептите звучат в стил "сьомга с цитруси и цветни салатаи", „пиле пиката с бадеми и билков ориз“, „телешко бон филе с магданозено пюре“ или „свински пиперени каренца с Рататуй“ – дори позната и традиционна храна, се приготвя по модерен начин с неочаквана съставка. Отношението към всеки, прекрачил прага е персонално и приветливо – често ще бъдете посрещнати лично от управителя с широка усмивка. Именно той, като истински домакин, познава в детайли предпочитанията на редовните си гости. Тук се чувствате добре дошли, обслужват ви бързо с внимание и си тръгвате сити и доволни с мисълта „утре отново сме тук“.

Лятното меню е от разнообразни рибни и морски специалитети, които са още по-вкусни на слънчевата тераса с чаша студено бяло вино. А защо не и бутилка – La Terrazza работи с подбрани изби и ви предлага вината без обичайната за ресторантите висока надценка. Независимо дали ще изпиете виното си на място или ще вземете бутилка за вкъщи, цените са на изключително преференциални цени.

Мисълта за клиента и неговия комфорт стават ясни от всяко специално предложение. Ако изберете ресторанта за събитие – лично или корпоративно, парти или празнична вечеря, възможностите са много. Единственото, което се иска, е въображение. И, разбира се, вкус към добрата храна.

Оценка и отзиви за La Terrazza

Обща оценка

(3 отзива )
Атмосфера
4.7
Обслужване
4.6
Храна
4.7