Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


Услуги

Кухни

Сръбска
Шеф готвач:
Далибор Маринкович – Даци

Приема резервации

Пон - Нед: 12:00 - 00:00

Ценови диапазон

Награди и отличия

„Скариада” 2009г. в Лесковац Златен медал за най-добър готвач

Драгалевци, ул. Крайречна 26

За Сръбски ресторант "Котилото"

Ресторант „Котилото” е едно от малкото места в София, кв. Драгалевци, където автентичния вкус на сръбската кухня и перфектното обслужване намират своята най-висока пресечна точка. Тук ще можете да се насладите на едно истинско гурме изживяване директно от сърцето на родината на сръбската скара – Лесковац. Традиционните ястия се приготвят лично от майстора готвач Далибор Маринкович – Даци, носител на златен медал от прочутия конкурс „Скариада” 2009г. в Лесковац. Сръбските специалитети, приготвени от сръчните ръце на майстор Даци ще оставят незабравим спомен с вкус на домашна кухня.

Рейтинг и отзиви за Сръбски ресторант "Котилото":


Обща оценка:
(24 оценки)
Атмосфера
4.8
Обслужване
5
Храна
5
Blagovest Minev
Blagovest Minev
6 отзива

“Качествена храна и внимателно обслужване“

Истинска наслада за ценителите на сръбската скара - подбраните меса и намесата на главния готвач правят това място изключително автентично. Ненатрапчивото обслужване и любезно отношение на персонала те карат да се отпуснеш и насладиш на компанията и мястото.

Съвет: Опитайте агнешкото на чеверме

1 го считат за полезен
Публикувано: 19-05-2017
Полезно е
Търсите телефон за резервация? Сериозно? Онлайн резвацията с Dineout е не само удобна, но и сигурна, безплатна и с незабавно потвърждение. Освен това ви носи точки, а те ваучери за отстъпка до 100 лв!

Звучи добре, ще резервирам Online         Неeee, аз съм от “старото поколение”...