Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


София
  • София
  • Пловдив
  • Варна
  • Бургас
  • Русе
  • Стара Загора
  • Велико Търново
  • Белоградчик
  • Казанлък

Услуги

Кухни

Японска, Суши

Приема резервации

Пон - Нед: 12:00 - 21:30

Ценови диапазон

Награди и отличия

Номинация Best International Restaurant Go Guide Awards 2016

Център, ул. Г. С. Раковски 179

За Hamachi Ni

Хамачи се променя! Традициите и високото качество, които сме свикнали да очакваме от японския ресторант имат нов и подобаващ дом - добре дошли в Хамачи Ни

Hamachi Ni предлага най-автентичната японска кухня в София и е безспорно любимо място на познавачите й. Екипът на ресторанта прави всичко със завиден перфекционизъм и внимание към детайла. Използваните продукти са изключително пресни, а предложенията в менюто са брилянтно подбрани.

Хамачи Ни се намира в центъра на града, а приветливия интериор и двете градини го правят идеално място за романтична вечеря, бизнес-среща или събиране по важен повод. Неголемият брой места обаче правят предварителната резервация задължителна.

В менюто разбира се ще откриеш суши, но изпълнено по традиционни похвати и с най-пресните продукти. Супата Мисо, заемаща челна позиция в менюто е едно от предложенията, които просто няма как да не похвалиш. Hamachi предлага прецизно подбрани ястия с месо и риба, а честото обогатяване на менюто със сезонни предложения прави избора още по-впечатляващ. Ако изкушенията оставят място за десерт - има листа с домашно приготвени сладкиши и сладолед.

Оценка и отзиви за Hamachi Ni:

Обща оценка:
(64 оценки)
Атмосфера
4.7
Обслужване
4.7
Храна
4.7
Таня Матева
Таня Матева
2 отзива

Страхотна храна, татами залата е направена уникално, уж си на земята, но всъщност си удобно настанен в ниши в земятс. Най-много се доближава като кухня от ресторантите, които съм посещавала, до японската кухня в самата Япония. Обстановката също е страхотна. Единствената ми забележка е, че салонният управител ни посрещна с думите" Мислехме, че няма да дойдете..." след 5 мин. закъснение" и друг път сте правили резервация и не сте идвали" , което не беше вярно и меко казано странно, при положения, че масата се пазеше.

1 го считат за полезен
Публикувано: 05-12-2017
Полезно е