Hamachi Ni Hamachi Ni

Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 12:00 - 21:00

Location

Адрес (Виж картата)

ул. Г. С. Раковски 179

Cuisines

Кухни

Японска, Суши

  • Меню

За Hamachi Ni

Хамачи се променя! Традициите и високото качество, които сме свикнали да очакваме от японския ресторант имат нов и подобаващ дом - добре дошли в Хамачи Ни

Hamachi Ni предлага най-автентичната японска кухня в София и е безспорно любимо място на познавачите й. Екипът на ресторанта прави всичко със завиден перфекционизъм и внимание към детайла. Използваните продукти са изключително пресни, а предложенията в менюто са брилянтно подбрани.

Хамачи Ни се намира в центъра на града, а приветливия интериор и двете градини го правят идеално място за романтична вечеря, бизнес-среща или събиране по важен повод. Неголемият брой места обаче правят предварителната резервация задължителна.

В менюто разбира се ще откриеш суши, но изпълнено по традиционни похвати и с най-пресните продукти. Супата Мисо, заемаща челна позиция в менюто е едно от предложенията, които просто няма как да не похвалиш. Hamachi предлага прецизно подбрани ястия с месо и риба, а честото обогатяване на менюто със сезонни предложения прави избора още по-впечатляващ. Ако изкушенията оставят място за десерт - има листа с домашно приготвени сладкиши и сладолед.

Награди и отличия

Nomination Best International Restaurant GoGuide Awards 2016
Nomination Best International Restaurant GoGuide Awards 2016

Оценка и отзиви за Hamachi Ni

Обща оценка

(8 отзива )
Атмосфера
4.7
Обслужване
4.7
Храна
4.8