Garlic Garlic

Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sat: 12:00 - 21:00

Sunday: Затворено

Location

Адрес (Виж картата)

ул. Врабча 10

Cuisines

Кухни

Интернационална, Авторска

  • Меню

За Garlic

Garlic е пространство в центъра на града, където вкусната храна е на почит. Както скилидките във всяка една глава чесън, хората, работещи тук са част от едно семейство. Екип от съмишленици и професионалисти, те влагат емоция и страст в работата си.

Кухнята е авторска, демонстрираща характера на Garlic. Менюто a la carte е кратко и стегнато, но с цветни предложения - месни, рибни, вегетариански, както и феноменални десерти, изборът при които е наистина труден, а чудесните еспресо и капучино ги допълват и спомагат за разгръщането на спектъра от вкусове.

Уютна и непринудена, с елементи на ърбан дизайн, обстановката е подходяща за елегантни срещи и отбелязване на специални поводи в тесен кръг. Обедните предложения на Garlic са апетитни, а разнообразието се допълва от редовните тематичните събития, с които екипът изненадва своите гости.

Безкомпромисни по отношение на храна, обстановка и обслужване – интелигентно и с внимание към личните желания на всеки един от гостите, Garlic е място, на което може да се заредите с добро настроение и позитивизъм.

Оценка и отзиви за Garlic

Обща оценка

(2 отзива )
Атмосфера
4.5
Обслужване
3.9
Храна
4.4