Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


Услуги

Кухни

Пица, Италианскa

Приема резервации

Пон - Нед: 12:00 - 21:30

Ценови диапазон

Награди и отличия

Номинация Най-добър пица и паста ресторант Go Guide 2016

Център, ул. Оборище 36А

За Форно Чиполини Оборище

Форно Чиполини Оборище е истински италиански ресторант, в който можеш да се насладиш на автентичния дух на Тоскана. Оттам именно е главният готвач на ресторанта г-н Анджело Чиполини, който с професионализъм и въображение променя представата ти за истинската пица.
Във Форно Чиполини Оборище всички пици се пекат на дъбови дърва, а съставките са внимателно подбрани за балансиран вкус и здравословно удоволствие.
Атмосферата на ресторанта е съчетание между индустриалния стил на интериора и топлината на италианските нрави и кухня, които ще те предразположат да се завръщаш многократно.
Направи своята резервация предварително и не забравяй, че от понеделник до петък между 15:30 и 19:00 часа, а събота и неделя между 16:00 и 19:00 часа фурната за пици е в почивка.

Рейтинг и отзиви за Форно Чиполини Оборище:


Обща оценка:
(26 оценки)
Атмосфера
4.3
Обслужване
4.3
Храна
4.9
Посещавате често Форно Чиполини Оборище? Вашето мнение ще помогне на ресторанта, а хилядите посетители на сайта ни ще ви бъдат благодарни!

Резервирайте маса с Dineout сега и напишете кратко ревю.

Да, ще резервирам и дам мнение         Не, не желая да изразявам мнение