Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


София
  • София
  • Пловдив
  • Варна
  • Бургас
  • Русе
  • Стара Загора
  • Велико Търново
  • Белоградчик
  • Казанлък

Услуги

Кухни

Барбекю, Стек

Приема резервации

Пон - Нед: 11:00 - 21:00

Ценови диапазон

Награди и отличия

Best BBQ & Grill House GoGuide Awards 2016

Център, ул. Аксаков 14

За Crystal Steak House

Ако си почитател на изисканата кухня, доброто обслужване и специалното отношение, то твоето място се намира на пъпа на София: Кристал Стек Хаус.
Комбинацията от качествено обслужване, уникално добра храна и още по-добри говежди стекове, които узряват в специални термо камери, ще те накарат да се откъснеш от стреса на ежедневието и ще можеш да се фокусираш върху специалните споделени моменти с близките си.
Ресторант Кристал Стек Хаус ще ти предостави възможност да проведеш както насрочените бизнес обяди или вечери, така и да се насладиш на специалните семейни и приятелски събития. Тук можеш да гледаш и любимите си спортни събития.
Ресторант Кристал Стек Хаус ти предоставя лукс, качество и спокойствие каквото заслужаваш!

Оценка и отзиви за Crystal Steak House:

Обща оценка:
(14 оценки)
Атмосфера
4.6
Обслужване
4.5
Храна
4.6
Julia Shakir Ginzburg
Julia Shakir Ginzburg
4 отзива

The best meat place I know. Even better than Moo ve Moo in Israel, Rehovot. We spent great time there. The waiter was really good. Steaks magnificent as usual. Highly recommended for meat lovers.

Съвет: I recommend all types of meat

0 го считат за полезен
Публикувано: 05-05-2019
Полезно е
Martin Damyanov
Martin Damyanov
2 отзива

Отлично обслужване в ресторант с чудесна храна. Нивото на стековете им е страхотно и ги приготвят точно както ги помолят. Външните маси не са в най-уютната атмосфера. Цената е висока, но си заслужава.

Съвет: Всички стекове са на много добро ниво

1 го считат за полезен
Публикувано: 17-08-2018
Полезно е
Пламен  Тюркеджиев
Пламен Тюркеджиев
1 отзив

Ресторантът е изключително приятен. Много внимателно обслужване. Всички в заведението са много усмихнати и старателни. Получихме липсващото ни образование, относно телешките стекове и тяхното приготвяне. Храната е фантастична. Изборът на вина е заблежителен. Невероятно място!

1 го считат за полезен
Публикувано: 11-06-2017
Полезно е