Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


Услуги

Кухни

Европейска, Българска, Интернационална, Вегетарианска

Приема резервации

Пон - Съб: 11:00 - 23:45
Неделя: 11:00 - 17:00

Ценови диапазон

Център, ул. Неофит Рилски №62

За Кач 'А Мак

Кач’а Мак е едно от онези места, които те карат да се чувстваш точно като у дома. Това разбира се не е случайно - двамата собственици са музиканти и многото турнета и пътувания, оставили зад гърба си, дават идеята да създат уютно място, което да приветства всеки.

Кач 'А Мак се намира в самия център на града и предлага отлично място да се срещнеш с приятели, да обядваш с бизнес партньори или да споделиш време с най-близките си. Непременно резервирай предварително, защото ресторантът се запълва много бързо.

Менюто предлага много вариации на качамак и всяка една си заслужава да бъде опитана. Има още дълъг списък с вегетариански ястия и някой от най-вкусните и любими рецепти с месо и риба. Ресторантът обновява менюто си с актуални предложения два пъти в месеца, така че винаги ще има с какво да те изненада.

Гостите на Кач 'А Мак препоръчват да опиташ:

Качамак на плоча Свинско бонфиле на п... Калмари на гребен с...

Рейтинг и отзиви за Кач 'А Мак:


Обща оценка:
(39 оценки)
Атмосфера
4.4
Обслужване
4.3
Храна
4.4
Калина Димитрова
Калина Димитрова
4 отзива

“На среща след работа“

Едно чудесно място за споделени емоции и вкусно похапване с приятели и колеги в края на работния ден! Вкусна храна, обслужване на добро ниво, приятна атмосфера, централно местоположение! Останахме приятно впечатлени и доволни от нашето посещение там! Препоръчваме го!

0 го считат за полезен
Публикувано: 23-06-2017
Полезно е
Delly Witter
Delly Witter
2 отзива

“Много приятно място с хубава кухня“

Храната е много добра с насищащи порции, обикновено с интересни съчетания. Локацията е централна и удобна, с места за паркиране наоколо. Обслужващият персонал е възпитан, сервирането е сравнително бавно, но си заслужава.

Съвет: браунито е страхотно, салатите-превъзходни

1 го считат за полезен
Публикувано: 05-06-2017
Полезно е
Търсите телефон за резервация? Сериозно? Онлайн резвацията с Dineout е не само удобна, но и сигурна, безплатна и с незабавно потвърждение. Освен това ви носи точки, а те ваучери за отстъпка до 100 лв!

Звучи добре, ще резервирам Online         Неeee, аз съм от “старото поколение”...