Capo Capo

Mediterranean Restaurant

Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 11:00 - 21:30

Location

Адрес (Виж картата)

ул. Съборна 14

Cuisines

Кухни

Средиземноморска

  • Меню

За Capo

Имаме удоволствието да Ви приветстваме с ресторант "Capo"!

С голяма любов и старание от целия ни екип се надяваме по време на престоя Ви тук да доставим наслада на Вашите сетива чрез избор на винаги пресни и подходящи за сезона продукти, за което се грижи отблизо и нашия шеф- Светлин Иванов. Той представя средиземноморската кухня в нашето меню под формата на специално селектирани и приготвени ястия. С цел да се докоснете до Средиземноморието, той залага на пресни продукти, например риба и морски деликатеси. Те остават водещи в менюто ни заради ежеседмичните ни пресни доставки от пристанищата в Солун.

Нашата цел е да преобразим облика на бившия гръцки ресторант Кумбаре, чрез обогатяване на менюто с ястия като например прясна паста, селектирани Италиански сирена и колбаси, домашно кайзерована сьомга и младо телешко от Аржентина, правено на плоча или по Ваш избор.

Естетически, вдъхновението ни е породено от изтънчеността в Италианския дизайн, за което говори и интериорната обстановка на ресторанта. Заложили сме на мебелировка и аксесоари, доставени директно от Италия, с цел да създадем атмосфера, възможно най-близка до крайбрежията в южните части на Италия.

Пожелаваме Ви приятен престой в нашия ресторант, дано сме допринесли не само удоволствие към храната, а и към настроението Ви!

Благодарим и до скоро!

Оценка и отзиви за Capo

Обща оценка

(2 отзива )
Атмосфера
4.9
Обслужване
4.5
Храна
4.5