Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


София
  • София
  • Пловдив
  • Варна
  • Бургас
  • Русе
  • Стара Загора
  • Велико Търново
  • Белоградчик
  • Казанлък

Услуги

Кухни

Стек, Бургери

Приема резервации

Пон - Нед: 12:00 - 21:00

Ценови диапазон

Награди и отличия

Sofia's Best Burger Place GoGuide Awards 2015

Nomination Best Burger Place GoGuide Awards 2016

Nomination Bacchus New Wave 2016

Център, ул. Карниградска 15

За Boom! Burgers

Ако харесваш гурме бургери, домашно приготвени картофки, чудесната селекция на бира и истински шейкове... ще заобичаш Boom! Burgers.
За приготвянето на Бум! бургерите се използва първокачествено ирландско говеждо – комбинация от телешки породи Hereford, Black Angus и Limousine. Бургерите се приготвят средно изпечени, освен ако не пожелаеш нещо друго.
Всички предложения в менюто на Boom! Burgers се приготвят на място, без да се използват замразени, консервирани или полуготови продукти.
Наслади се на своя Бум! Бъргър сега!

Оценка и отзиви за Boom! Burgers:

Обща оценка:
(22 оценки)
Атмосфера
4.7
Обслужване
4.7
Храна
4.7
Plamen Ivanov
Plamen Ivanov
12 отзива

Бургерите определено са надценени - 15-18 лв за бургер, с размери които трудно могат да заситят нормален човек, без картофки..., не бих повторил. По стечение на обстоятелствата същия ден хапнах и бургер в Chef's restaurant на Виктор Ангелов - food art! за 19 лв в ресторант от най-висок клас в София. @Boom, или намалете цените, или увеличете това, което предлагате за тези цени, но при това съотношение цена/качество/количество няма как да станат нещата. Btw месото е добро :)

Съвет: n/a

0 го считат за полезен
Публикувано: 16-10-2018
Полезно е
Denitsa Mihaylovska
Denitsa Mihaylovska
4 отзива

Попаднах в BOOM! Burgers случайно, набързо и абсолютно ненадейно. Това ме убеди, че случайни неща няма. Посрещнаха ме с усмивка и хапнах страхотен PULLED PORK RIBS БУРГЕР - невероятно вкусно месо, пухкаво хлебче и хрупкава салата! Определено си заслужава човек да го опита и да не се чувства гузно от това - засищащата и добре приготвена храна от истински продукти те оставя с усещането, че си направил нещо хубаво за себе си.

Съвет: Препоръчвам PULLED PORK RIBS БУРГЕР с картофки!

0 го считат за полезен
Публикувано: 05-06-2017
Полезно е