Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


София
  • София
  • Пловдив
  • Варна
  • Бургас
  • Русе
  • Стара Загора
  • Велико Търново
  • Белоградчик
  • Казанлък

Услуги

Кухни

Интернационална

Приема резервации

Пон - Пет: 12:30 - 21:00
Съб - Нед: 17:30 - 21:00

Ценови диапазон

Център, ул. Христо Белчев 29

За Boho

Неофициалният термин за бохем (от англ.) Boho е името на това пространство, празнуващо спокойния, бавен, бохемски начин на живот, прекаран наслаждавайки се на добра компания и добра храна. Отличаващото бохемите усещане за стил се открива също и в ресторанта. Едновременно класически и модерен, с достатъчно цветове без да е натрапчив, с индустриални дизайн елементи без да лишават от уют.

Множеството пътувания вдъхновяват за експерименти, а любовта към храната води до създаването на менюто на Boho, приютило разнообразни ястия. Освен с много желание, те са приготвени като за приятели и преди всичко за споделяне.

Акцент върху напитките, които са неразделна част от храната, също има. Екипът на Boho е подбрал отлична винена листа, в която се откриват интересни и сравнително рядко срещани вкусове. Авторските коктейли, лежерен завършак на работния ден, също чудесно се съчетават с ястията и подчертават вкусовете.

Без излишна претенция и гръмки заявления, Boho посреща гостите си от брънч, който е издигнат в култ, до вечеря.

Оценка и отзиви за Boho:

Обща оценка:
(16 оценки)
Атмосфера
4.3
Обслужване
4.1
Храна
4.3
Joseph Herr
Joseph Herr
7 отзива

This is the second time I've been there, and I really enjoyed both brunch meals I had. The portion size is perfect, and all my friends and partner enjoyed the food they ate. I really enjoyed the waffle with fried chicken and the pancakes with banana, chocolate, and peanut butter. The only thing I would suggest is to maybe put the leather handle on the inside door as with time the leather handle on the outside door isn't going to get nasty.

Съвет: Waffles, Pancakes, Eggs Benedict

0 го считат за полезен
Публикувано: 26-02-2019
Полезно е
Mariya Doncheva
Mariya Doncheva
2 отзива

Много добро брънч меню! В сравнение с него, основното меню не може да се похвали със същото ниво, но има някои добри попадения. Но pork belly-то си заслужава!

Съвет: Pork belly

0 го считат за полезен
Публикувано: 21-01-2019
Полезно е
Десислава Раденкова
Десислава Раденкова
15 отзива

Приятен интериор, но в помещението беше леко хладно и в крайна сметка това ни накара да си тръгнем преди десерта. Храната беше вкусна, добре изглеждаща на външен вид, салатите - добре овкусени, но някои от описаните в менюто съставки липсваха. Жалко е и че от сравнително краткото меню не всичко беше налично. От обслужването има още какво да се желае. Сервитьорът ни беше изключително мил и любезен, но на няколко пъти се наложи да го издирваме, тъй като никакъв не се появяваше. Като цяло оценката ми е по-скоро положителна.

Съвет: Хареса ми свинското коремче с пюре от сладък картоф и салатата фризе с козе сирене.

1 го считат за полезен
Публикувано: 16-01-2019
Полезно е