Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


София
  • София
  • Пловдив
  • Варна
  • Бургас
  • Русе
  • Стара Загора
  • Велико Търново
  • Белоградчик
  • Казанлък

Услуги

Кухни

Испанска, Вегетарианска и веган

Приема резервации

Пон - Нед: 12:00 - 21:00

Ценови диапазон

Център, бул. Цар Освободител 8А

За Bodega

Бодега е празник на испанската традиция във всичко - храна, музика, атмосфера. Ресторантът се намира в самото сърце на града - срещу Руската църква и е идеално място за ежедневен обяд, бизнес среща или вечеря с близки и приятели. Огромното вътрешно стълбище е основната забележителност на красивия, но ненатрапчив интериор.

Менюто в Bodega е стегнато и издържано в най-добрите иберийски традиции - достатъчно богато, че да се насладиш на храна от всички региони, но и достатъчно малко, така че винаги да предлага пресни продукти. Не пропускай комбинациите от тапас - традиционни малки порции с различни специалитети, като испанска тортия, пататас бравас или емпанадас. Основното меню е балансирано между вегитариански, рибни и месни специалитети, а виненият лист е отличен.

Не забравяй, че този ресторант Бодега е неголям и е важно да резервираш предварително. Почти всяка вечер тук можеш да се насладиш на акустична китара или специални тематични вечери.

Оценка и отзиви за Bodega:

Обща оценка:
(45 оценки)
Атмосфера
4.6
Обслужване
4.5
Храна
4.5
Elena Raynova
Elena Raynova
3 отзива

Wonderful service. The talented musician who played live just added to the whole experience.

Съвет: The polenta stick are the best.

0 го считат за полезен
Публикувано: 16-12-2018
Полезно е
Десислава Раденкова
Десислава Раденкова
15 отзива

Това е ресторантът с може би най-милото и любезно обслужване в София. Толкова дружелюбни и усмихнати бяха всички сервитьори без изключения! Същевременно не фамилиарничеха и не ни висяха на главите, но във всеки един момент, в който ни трябваха, веднага пристигаха до масата ни. Храната е вкусна, има интересни салати и рибни предложения, а тапасите са върхът! Има и доста добри коктейли, което беше приятна изненада лично за мен, тъй като съм им фен по принцип. Обстановката е много приятна, създава усещане за уют, само избягвайте масите срещу вратата, тъй като в студено време не е особено приятно при всеки новодошъл посетител да усещате тръпки от студа навън.

Съвет: Пробвайте някой от тапасите или рибните предложения!

0 го считат за полезен
Публикувано: 30-11-2018
Полезно е