Bodega Bodega

Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 10:00 - 23:00

Location

Адрес (Виж картата)

ул. Цар Асен 6

Cuisines

Кухни

Испанска, Вегетарианска и веган

  • Меню

За Bodega

Новото попълнение в колекцията на Бодега е ресторантът на ул. Цар Асен, разположен в една от емблематичните къщи в старата част на София.

Ресторантът преглага голяма лятна градина, три салона, зимна градина и неподправена испанска атмосфера. Всичко това предлага подходящо пространство както за срещи с близки и любими, така и за големи събирания и празненства. Разнообразните предложения за обяд пък са идеален избор за всекидневно хапване с колеги. Bodega често организира и специални събития и тематични вечери, представящи испанската и латиноамериканска култура.

Менюто е характерното за Бодега - издържано, включващо пресни продукти и достатъчно разнообразно, за да се порадваш на най-доброто от испанската кухня. Не случайно тапас и вино е мото на ресторанта - малките порции вкусотии заемат важно място в менюто, а вината са отлично подбрани. Основните ястия включват традиционни месни и вегетариански предложения, както и богат избор от риба и морски дарове. Остави място за десерт, особено ако все още не си опитвал churros con chocolate.

Оценка и отзиви за Bodega

Обща оценка

(6 отзива )
Атмосфера
4.6
Обслужване
4.3
Храна
4.3