Бодега Бодега

Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 10:00 - 23:00

Location

Адрес (Виж картата)

бул Сливница 9

Cuisines

Кухни

Испанска, Вегетарианска и веган

  • Меню

За Бодега

Историята на верига испански ресторанти Бодега стартира през слънчевия май на 2009 г. в центъра на Варна с желание да представи на всички ценители най-доброто от испанската кухня, съобразена с принципите на здравословното хранене и българския вкус.
Bodega в превод от испански означава изба. В своето меню Бодега предлага на своите гости тапас - малки порции испански храни, стартери, десерти, месни, рибни и вегетариански ястия от испанската кухня, прочутите испански хамони и сирена, паеля и богат избор на испански вина.
Успешната концепция на Бодега се измерва в броя на гостите на ресторантите, който води до разширяване на веригата. След откриването на първия ресторант във Варна през 2009г., следва ресторант в София стартирал в края на 2010г. и нови два в столицата: Срещу Руската църква през Февруари 2014г. и на ул. „Цар Асен”6 през Октомври на същата година.
Ресторанти Бодега спечелиха награда на БХРА за най-добра верига ресторанти за 2014 година.
Неповторимият интериор и атмосфера в комбинация с оригиналните кулинарни предложения и първокласния сервиз от внимателен персонал, превръщат всяко посещение в събитие за гостите.Бодега има стил, уют и комфорт да настани удобно всеки план и идея.

Оценка и отзиви за Бодега

Обща оценка

(0 отзива )
Атмосфера
0
Обслужване
0
Храна
0