Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


Услуги

Кухни

Интернационална, Бразилска

Приема резервации

Пон - Съб: 10:00 - 23:00
Неделя: 10:00 - 20:00

Ценови диапазон

Лозенец, бул. Никола Вапцаров 6

За Бодега Ранчеро Стекхаус

Бодега Ранчеро Стекхаус представя модерна концепция на Чураскария - бразилски тип барбекю. В Бодега Ранчеро Стекхаус Ви предлагаме да опитате храната, която Гаучосите са приготвяли в обширните пасища. Всеки Гаучо би казал, че месото от неговата ферма е най-доброто, но нарече ли се то Ранчеро, това означава – най-доброто от най-доброто - Селекцията на ранчото. Оттук идва името ни Ранчеро, а месата които сервираме – най-добрите меса на ранчото Бодега. Тук ще се насладите на селекция от 15 вида меса, поднесени от нашите майстори – „Пасадори”, които внимателно отрязват късове месо на Вашата маса. Когато влезете в Бодега Ранчеро Стекхаус, ще забележите огромен гурме бюфет-бар с изключително разнообразие на салати, сосове, гарнитури, деликатеси, различни видове прясно изпечен хляб и ястия от бразилската кухня, подходящи и за вегетарианци. Можете да посещавате бюфет-бара, колкото желаете. А нещо, което не бива да пропускате, са десертите ни. Приготвени на място в ресторанта, нашите десерти са наслада за небцето и естествен завършек на един своеобразен пир.

Рейтинг и отзиви за Бодега Ранчеро Стекхаус:


Обща оценка:
(18 оценки)
Атмосфера
4.5
Обслужване
4.5
Храна
4.6
Иван Алексиев
Иван Алексиев
2 отзива

“8 Март в БОДЕГА РАНЧЕРО СТЕКХАУС“

Всичко беше много добре само препоръчвам месното меню да се разнообрази малко с агнешко и телешко месо.

Съвет: Богат набор от салати и Крилцата за много вкусни

0 го считат за полезен
Публикувано: 09-03-2018
Полезно е
Търсите телефон за резервация? Сериозно? Онлайн резвацията с Dineout е не само удобна, но и сигурна, безплатна и с незабавно потвърждение. Освен това ви носи точки, а те ваучери за отстъпка до 100 лв!

Звучи добре, ще резервирам Online         Неeee, аз съм от “старото поколение”...