Aubergine Aubergine

Price range

Ценови диапазон

30-50 BGN/човек

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 12:00 - 23:00

Location

Адрес (Виж картата)

ул. Карнеги 11

Cuisines

Кухни

Интернационална, Авторска

  • Меню

За Aubergine

Aubergine [Обержин] е първият български ресторант, предлагащ единствено родна крафт бира и съчетаващ вкусовете ѝ с ястията си. Той е от онези места, в които просто няма как да не се влюбите. Ресторантът обитава къща с лятна градина (покрита и отоплена за по-хладните дни), на тиха улица в центъра. Вътре е светло, просторно и уютно. Най-важното обаче, което ще Ви кара да се връщате там е храната.

Основното меню на Aubergine е стегнато, и освен сезонните салати може да разчитате на безкрайно интересни вегетериански и месни предложения. Заслужава си да опитате свинските ребра и вариацията на Чи-кюфте. Разбира се, има и няколко вариации на патладжан, но каквото и да изберете, може да сте сигурни, че продуктите са качествени и от малки, местни производители. Задължително оставете място за десерт, приготвен на място и винаги пресен.

Освен основното меню, ресторантът ще Ви изненада с дневни предложения, готови за вкусен обяд с колеги и бизнес партньори. Aubergine е отлично място за среща с приятели или за споделяне на приятна вечер с любим човек.

Aubergine - Craft beer. Craft food.

Оценка и отзиви за Aubergine

Обща оценка

(8 отзива )
Атмосфера
4.7
Обслужване
4.8
Храна
4.8