Aubergine Aubergine

Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 12:00 - 23:00

Location

Адрес (Виж картата)

ул. Карнеги 11

Cuisines

Кухни

Интернационална, Авторска

  • Меню

За Aubergine

Aubergine [Обержин] е първият български ресторант предлагащ единствено родна крафт бира и съчетаващ вкусовете ѝ с ястията си. Той е от онези места, в които просто няма как да не се влюбиш. Ресторантът обитава къща с лятна градина (покрита и отоплена за по-хладните дни), на тиха улица в центъра. Вътре е светло, просторно и уютно. Най-важното обаче, което ще те кара да се връщаш, е храната.

Основното меню на Aubergine е стегнато и освен сезонните салати можеш да разчиташ на безкрайно интересни вегетериански и месни предложения. Заслужава си да опиташ свинските ребра и вариацията на Чи-кюфте. Разбира се има и няколко вариации на патладжан. Каквото и да избереш, можеш да си сигурен, че продуктите са качествени и от малки, местни производители. Задължително остави място за десерт, приготвен на място и винаги пресен.

Освен основното меню, ресторантът ще те изненада с дневни предложения, готови за вкусен обяд с колеги и бизнес партньори. Aubergine е отлично място да се срещнеш с приятели или да споделиш приятна вечер с любим човек.

Aubergine - Craft beer. Craft food.

Оценка и отзиви за Aubergine

Обща оценка

(8 отзива )
Атмосфера
4.7
Обслужване
4.8
Храна
4.8