Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


София
 • София
 • Пловдив
 • Варна
 • Бургас
 • Русе
 • Стара Загора
 • Велико Търново
 • Белоградчик
 • Казанлък

Услуги

Кухни

Мароканска

Приема резервации

Пон - Нед: 10:00 - 21:00

Ценови диапазон

Награди и отличия

Номинация Best International Restaurant Go Guide Awards 2016

Център, ул. Ангел Кънчев 27

За Annette

Добре дошъл в Анет - автентичният марокански ресторант в София!
Тук е мястото където можеш да се отпуснеш върху меките възглавници и да се насладиш на грижливо приготвената автентична мароканска храна.
Опитай от специалитетите на една загадъчна страна, в компанията на подбрани вина от цял свят. Не забравяй нашите десерти и събуждащия сетивата марокански чай. Направи преживяването пълно, с традиционното наргиле, което можеш да споделиш с най-близките си.
Музиката събужда желанието за нови преживявания, а меката и топла светлина на стотици свещи, които като звезди блещукат игриво навсякъде около теб, те отнася в един приказен свят.

Оценка и отзиви за Annette:

Обща оценка:
(52 оценки)
Атмосфера
4.6
Обслужване
4.4
Храна
4.5
Mihaela Kostadinova
Mihaela Kostadinova
2 отзива

Food is OK, but to be honest I expected more flavorful dishes full of exotic tastes and I got just plain couscous and meat under the glorious name of King's couscous. Appetisers are great though.

Съвет: I recommend the houmous. It comes with warm bread and red chilli dip on the side. Yummy!

0 го считат за полезен
Публикувано: 20-10-2018
Полезно е
Магдалена Георгиева
Магдалена Георгиева
2 отзива

Ресторантът е чудесно място за вечеря с приятели. Обстановката е уютна, персоналът е много положително настроен, а храната е интересна и вкусна. Бих препоръчала бастила с пиле и задължително хумус. Заведението е пълно през повечето време, така че ще имате нужда от резервация :)

3 го считат за полезен
Публикувано: 10-02-2018
Полезно е
Савина Дамянова
Савина Дамянова
2 отзива

Храната е чудесна, пикантните сосчета към нея също. Персоналът е симпатичен, а атмосферата много уютна. Не съм запозната с мароканската кухня, но ресторантът предлага страхотна възможност да се докоснеш до нея. Цените също са приемливи. Препоръчвам!

Съвет: Препоеъчвам десерта малиби

4 го считат за полезен
Публикувано: 05-12-2017
Полезно е
Blagovest Minev
Blagovest Minev
6 отзива

Анет ме изненада още с влизането - с приятния аромат на подправки и семплата, но стилна атмосфера, която сякаш те пренася направо в Мароко. Персоналът е изключително любезен и с усмивка и голям детайл ще те ориентира в менюто. Храната е с автентичен вкус и естествени съставки, които усещаш с всяка хапка.

Съвет: Телешкото със сини сливи и ядки в истинска експлозия на вкусове

5 го считат за полезен
Публикувано: 18-06-2017
Полезно е
Габриела Симеонова
Габриела Симеонова
6 отзива

Интересен декор, автентична атмосфера, дружелюбен персонал, мило обслужване, интересна музика, но разочароваща храна. Кус кусът със пиле и зеленчуци е много добър, но кафето, пилето с лимони и зелени маслини и още няколко от ястията са силно разочароващи. Градината е приятна и прекрасно прохладно място в горещите дни.

Съвет: Препоръчвам чаят с кедрови ядки.

Отговор на Annette:

Мароканската кухня, като цяло, е с доста различни вкусови качества от други такива и нейните особености се дължат на изобилието от подправки, които се използват за овкусяването на различните ястия, десерти, КАФЕ! Тази кухня има своите специфики, които не винаги съвпадат с очакванията и вкусовите рецептори на консуматора! Съществуват ястия, които се приготвят с точно определени съставки и те не търпят промени и възможност за коригиране спрямо индивидуалните нагласи на клиента (колкото и огромно да е желанието ни да се харесват на всички)! Благодарим за Вашето мнение, тъй като то винаги е важно за нас, но не във всеки случай можем да отговорим на изискванията, тъй като биха били свързани с промяна на цялостната концепция!

4 го считат за полезен
Публикувано: 17-06-2017
Полезно е
Denitsa Mihaylovska
Denitsa Mihaylovska
4 отзива

В Анет няма нищо излишно. Интериорът на заведението е в типичен марокански стил, като интересното е, че всички интересни предмети са напълно автентични. Кухнята е истински вкусна - бих препоръчала задължително чая с кедрови ядки преди вечерята, кускуса, както и ястията с месо, комбинирани със сушени плодове и ориз. Обслужването е прекрасно - с топло отношение и без излишни думи. Със сигурност си заслужава да се посети неколкократно!

Съвет: Препоръчвам чая с кедрови ядки и кускуса!

8 го считат за полезен
Публикувано: 17-05-2017
Полезно е