Dineout използва "бисквитки", за да подобри потребителското преживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да използваме "бисквитките", за да Ви предложим услуги и предложения, специално създадени за Вас.


София
  • София
  • Пловдив
  • Варна
  • Бургас
  • Русе
  • Стара Загора
  • Велико Търново
  • Белоградчик
  • Казанлък

Услуги

Кухни

Интернационална, Стек, Шотландска

Приема резервации

Пон - Нед: 11:30 - 21:00

Ценови диапазон

Лозенец, ул. Бяла 10

За Angus

Не е пресилено да се каже, че храната и напитките заемат централно място в душата на шотландеца. Кухнята на острова е изключително богата и съчетава самобитни рецепти и техники за приготвяне на храната, със силно влияние от континента и разбира се останалите кухни в Обединеното кралство. Дивечът, млечните продукти и огромното разнообразие от морски дарове са в основата на много от популярните рецепти в Шотландия, а говеждото и особено породата Абърдийн ангъс се радват на особена почит.

Именно на месото от тази порода залагат в концепцията на ресторант Angus. То е отглеждано в чистата природа на село Брусен и се отличава с перфектни вкусови качества. В Angus можете да се насладите на отлични стекове от основното меню. В обедните си предложения, ресторантът също залага на говеждо от тази порода.

Основният салон е светъл и уютен и с много препратки към традиционния шотландски дизайн. Ресторантът разполага и със зимна градина. Angus е подходящ за Вашите бизнес срещи, но и отлично място за семейни събирания и дълги вечери в приятна компания.

Оценка и отзиви за Angus:

Обща оценка:
(5 оценки)
Атмосфера
4.6
Обслужване
4.8
Храна
5
Teodor  Yakimov
Teodor Yakimov
6 отзива

Много добра храна, въпреки, че пържените картофи бяха прегоряли. Бяха ангажирали само една сервитьорка на горния етаж и едвам насмогваше. Отгоре на това ни надписа сметката с 12лв ( две от ястията ги беше дублирала). Музиката в залата беше от някакво радио ( май Енерджи ). Липсва му стил и атмосфера.

Съвет: Нямаше големи стекове и опитахме само мини, които бяха крехки. Овчарската салата е много добра.

0 го считат за полезен
Публикувано: 16-03-2019
Полезно е
Nona Keranova
Nona Keranova
3 отзива

Обслужването беше добро, а храната - вкусна. Въпреки това, имаме забележка към телешката пържола, която беше алангле, а не мидиъм, както я поискахме.

Съвет: препоръчвам телешкия джолан и чийзкейк бейлис

1 го считат за полезен
Публикувано: 14-01-2019
Полезно е