Angus Angus

(4 отзива )
Price range

Ценови диапазон

N/A

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 11:30 - 21:00

Location

Адрес (Виж картата)

ул. Бяла 10

Cuisines

Кухни

Интернационална, Стек, Шотландска

  • Меню

За Angus

Не е пресилено да се каже, че храната и напитките заемат централно място в душата на шотландеца. Кухнята на острова е изключително богата и съчетава самобитни рецепти и техники за приготвяне на храната, със силно влияние от континента и разбира се останалите кухни в Обединеното кралство. Дивечът, млечните продукти и огромното разнообразие от морски дарове са в основата на много от популярните рецепти в Шотландия, а говеждото и особено породата Абърдийн ангъс се радват на особена почит.

Именно на месото от тази порода залагат в концепцията на ресторант Angus. То е отглеждано в чистата природа на село Брусен и се отличава с перфектни вкусови качества. В Angus можете да се насладите на отлични стекове от основното меню. В обедните си предложения, ресторантът също залага на говеждо от тази порода.

Основният салон е светъл и уютен и с много препратки към традиционния шотландски дизайн. Ресторантът разполага и със зимна градина. Angus е подходящ за Вашите бизнес срещи, но и отлично място за семейни събирания и дълги вечери в приятна компания.

Оценка и отзиви за Angus

Обща оценка

(4 отзива )
Атмосфера
4.4
Обслужване
4.8
Храна
4.8