Ahora Ahora

by Chef Sevda Dimitrova

Price range

Ценови диапазон

30-50 BGN/човек

Accepts bookings

Приема резервации

Mon - Sun: 12:00 - 21:00

Location

Адрес (Виж картата)

бул. Никола Вапцаров 25А

Cuisines

Кухни

Авторска

Севда Димитрова

Шеф готвач:

Севда Димитрова

За Ahora

В тиха и спокойна уличка е сгушен ресторант Ahora, който предлага съвременна авторска кухня. В основата на филисофията на ресторанта са стремеж към създаване на изключителни вкусове, педантичност и внимание към детайла. С името си „Ahora” (Аора), „сега” в превод от испански, ресторантът ни казва, че сега е моментът да се насладим на храна, която ни омагьосва и пренася в друго измерение, в което цари красотата.

Създадено изцяло от шеф Севда Димитрова, менюто е стегнато и разнообразно. С предпочитание към български производители и съобразено със сезонните продукти, то се променя заедно с тях.

Обстановката е непринудена и изключително стилна, без излишни елементи, като има достатъчно простор, осигуряващ изключителен комфорт. Всички гости са приемани като лични и биват обгрижвани, за да успеят да си отдъхнат и да се заредят положително.

Ahora предоставя възможността за отбелязване на събития, на които заедно с Ваши колеги, близки и приятели може да се насладите на дизайнерските гурме ястия, приготвени с душа и сърце.

Награди и отличия

Nomination Best New Restaurant GoGuide Awards 2017
Nomination Best New Restaurant GoGuide Awards 2017

Оценка и отзиви за Ahora

Обща оценка

(11 отзива )
Атмосфера
4.8
Обслужване
4.7
Храна
4.8