Как работи Dineout

Открий добрите ресторанти в Dineout

Всеки ресторант, който ще откриеш в системата ни e лично посетен от нас. И за да направим избора ти по-лесен - предлагаме най-пълните профили в онлайн пространството за водещите ресторанти. Така на едно място можеш да видиш най-актуалното меню, работното време, оценките, които други посетители са поставили и дори схема на всички маси, за да избереш своята. Непрекъснато търсим и добавяме нови ресторанти, така че да можеш често да получаваш нови идеи и предложения за качествени места, в които да се насладиш на наистина добра кухня.

Направи резервация с един клик

С Dineout виждаш единствено ресторанти, в които има свободни места, като информацията се обновява в реално време. Резервираш с един клик и получаваш потвърждение незабавно, без обаждания по телефона и допълнителни усложнения.

Управлявай резервациите си отвсякъде

С Dineout имаш едно място за управление на всички резервации. Така можеш да направиш резервация от офиса и да я промениш в движение в приложението в телефона си, без да се свързваш с ресторанта. Запазваш история на всички ресторанти, които си посетил и лесно можеш да направиш повторна резервация или специална колекция от любимите си ресторанти. В предстоящите си резервации лесно можеш да поканиш близки и приятели, за да направиш посещението си в ресторант още по-приятно.